Cette information n'est pas disponible en français.

Le siège

seu2

Instal·lada al passeig de Colom núm. 6 des de 2011, l’Acadèmia és una edifici de dos pisos dissenyat a imatge de la seva missió.

Per això, més enllà d’incloure les oficines on cada dia hi treballa l’equip que organitza i coordina els serveis que ofereix la institució, la seu de l’Acadèmia és la casa del cinema català per acollir aquells esdeveniments de difusió i promoció que donen impuls al sector.

El Hall

És la recepció de l'Acadèmia. Un collage de fotos de tots els membres numeraris i d'Honor decora i presideix l'entrada.

La Sala de Juntes

Lloc de reunió de la Junta Directiva. Mínim un cop al mes, els socis que la componen es troben per debatre els temes més rellevants i prendre decisions en nom de l'ACC. Compta amb un fons de pel•lícules candidates o guanyadores dels Premis Gaudí a disposició dels socis.

L'Espai Nunes

La segona planta de la seu, que pren el nom del traspassat director i fundador de l'Escola de Barcelona, José María Nunes, està especialment pensada per albergar tot tipus d'actes relacionats amb el cinema català: taules rodones, rodes de premsa, debats, projeccions, homenatges, inauguracions, exposicions, etc. Té capacitat per a unes 50 persones i està al servei de tots els membres de l'ACC o altres interessats a presentar o difondre els seus projectes i activitats.

  • Oficina
  • sala juntes2
  • nunes2
  • nunes
  • galleria gaudi

Per a més informació sobre el lloguer d'espais poseu-vos en contacte amb l'Acadèmia (Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.)

banner inscripcionsgaudi2020 webacc